Jaarlijks onderhoud

Liever geen omkijken meer naar het jaarlijkse onderhoud van uw installaties? Met een onderhoudscontract nemen wij alle zorgen uit handen. Zodra het weer tijd is voor een check van uw installaties nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

Redenen om te kiezen voor jaarlijks onderhoud: Veiligheid

Jaarlijks onderhoud verhoogt de brandveiligheid van uw installatie.
De brandweer raadt dan ook aan om uw centrale verwarming jaarlijks te laten controleren door een ervaren CV monteur. Daarnaast wordt bij veel brandverzekeringen geëist dat uw CV-ketel jaarlijks wordt geïnspecteerd en regelmatig wordt onderhouden.

Verminderde kans op storingen

Bij jaarlijks onderhoud kunnen problemen op tijd worden opgelost en kleine defecten worden gerepareerd voordat deze voor een storing zorgen. Hiermee voorkomt u dat uw verwarming op een onverwacht en ongunstig moment uitvalt.

Jaarlijks onderhoud

Voorkomen van hoge reparatiekosten

Door het jaarlijks onderhoud blijft uw installatie langer in een goede staat en zullen onderdelen langer meegaan. Ook kunnen kleine problemen tijdig worden opgelost voordat deze meer schade aan uw installatie veroorzaken. Hierdoor bespaart u dure vervangingen. Defecten kunnen tijdens een onderhoudsbeurt worden opgelost. Hiermee spaart u voorrijkosten en arbeidsloon dat u zou moeten betalen als u een monteur laat komen bij een storing.

Abonnement aanvragen

Wilt u een onderhouds- of serviceabonnement aanvragen? Vul dan op ons aanvraagformulier uw toestelgegevens in. Wij zorgen voor een gepaste aanbieding.

 

Welk merk ketel heeft u?

Ketel merk indien anders

Welk type ketel heeft u?

Wat is het bouwjaar van uw ketel?

Eventuele opmerkingen:

Uw naam:*

Adres:

Postcode:

Plaats:

Telefoonnr.:*

E-mail:*